Istanbul Culinary Institute, 2007 yılında kurulmuş bir eğitim ve üretim merkezidir. Türkiye’de ilk özel uygulama restoranı ile hizmet veren profesyonel aşçılık eğitimini başlatmış ve farklı pek çok programa ev sahipliği yapmıştır. Profesyonel aşçılık programı chefschool, 2015 yılından başlayarak Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından sürdürülmektedir. Ayrıntılı bilgi için 0212 533 65 32 / 1219 nolu telefondan veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.
Istanbul Culinary Insitute, kurulduğu günden bugüne seminerler ve etkinlikler düzenleyerek yemek kültürümüzün tanıtım ve gelişimine, uluslararası bilgi değişim ve paylaşımına destek olmayı amaçlamış, kaliteli ve mevsiminde malzeme kullanma felsefesini öncelikli tutmuştur. Saros çiftliğinde yenilenen konaklamalı tesislerde tarladan mutfağa felsefesiyle çeşitli gastronomik programlar, atölye çalışmaları, kurumsal etkinlikler düzenlemekte, danışmanlık hizmetleri vermektedir.
Founded in 2007, Istanbul Culinary Institute has started the first private culinary school with an apprentice restaurant in Turkey. The professional culinary arts program, chefschool, continues to operate under Kadir Has University. For more information about this program, please call 0212 533 65 32 / 1219 or send mail to [email protected]
A foundational commitment to quality ingredients and seasonal cooking has been the basic philosophy since the beginning and now Istanbul Culinary Institute continues to offer many different culinary programs, workshops and corporate activities in recently refurbished Saros farm kitchens as well as consultancy services.